OTP Bank Romania a ajuns, in iunie, la 1,15% cota de piata din segmentul de retail, cel mai important avans fiind consemnat de creditele ipotecare, care au o pondere de 1,75% din totalul sectorului bancar romanesc, se arata intr-un comunicat al banci
OTP Bank Romania a ajuns, in iunie, la 1,15% cota de piata din segmentul de retail, cel mai important avans fiind consemnat de creditele ipotecare, care au o pondere de 1,75% din totalul sectorului bancar romanesc, se arata intr-un comunicat al bancii. Banca urmareste sa-si extinda reteaua teritoriala de unitati pana la 71 de locatii. In momentul de fata, OTP Bank Romania are 51 de unitati. Pentru anul 2007, OTP Bank Romania are ca obiectiv deschiderea a 30 noi locatii.
"Dupa studierea tendintelor si a evolutiei probabile a segmentului bancar, acum suntem pregatiti sa operam miscari vizibile, menite sa ne ajute sa ne atingem obiectivul pe termen mediu, acela de a detine o cota de piata de 4-5% din sectorul bancar romanesc", a declarat in comunicat Frigyes Harshegyi, directorul general al bancii.
Divizia de retail a fost construita dupa achizitia RoBank.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.