Primul ministru francez a anuntat ca guvernul a aprobat pachetul sau de reforme economice. Este vorba de masuri menite sa sprijine categoriile cele mai defavorizate ale societatii franceze. In primul rand, se va renunta la plata de taxe pentru servic
Primul ministru francez a anuntat ca guvernul a aprobat pachetul sau de reforme economice. Este vorba de masuri menite sa sprijine categoriile cele mai defavorizate ale societatii franceze. In primul rand, se va renunta la plata de taxe pentru serviciile sociale de catre intreprinderile mici, care au mai putin de 20 de angajati.
Se va acorda o "prima de coeziune sociala" pentru intreprinderile care angajeaza someri. Se vor acorda subsidii guvernamentale pentru cheltuielile de transport ale celor mai saraci. Prin aceste masuri si altele similare, guvernul lui Villepin ar putea imparti o parte din efectele performantelor pozitive ale economiei franceze catre mai multe categorii sociale. In acelasi timp, partidul de dreapta marcheaza puncte impotriva rivalilor socialisti inainte de inceperea campaniei electorale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.