Consiliul de Administratie al companiei Navol Oltenita a convocat Adunarea Generala a Actionarilor la data de 28 septembrie, pentru a se decide majorarea capitalului social cu 26,9 de milioane lei, de la 20,69 milioane lei, pana la 47,6 milioane lei,
Consiliul de Administratie al companiei Navol Oltenita a convocat Adunarea Generala a Actionarilor la data de 28 septembrie, pentru a se decide majorarea capitalului social cu 26,9 de milioane lei, de la 20,69 milioane lei, pana la 47,6 milioane lei, transmite un comunicat remis BVB. Majorarea va fi efectuata prin emiterea a 1,28 miliarde de actiuni, cu o valoare de subscriere de 0,21 lei. Din cele 26,9 milioane lei cu care se va majora capitalul, 8,28 reprezinta creante pe care companiile le detin asupra Navol Oltenita. De asemenea, actionarii vor stabili componenta noului Consiliu de Administratie si indemnizatiile care le revin acestora. Compania Navol are un capital social de 20,69 de milioane de lei noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.