Actionarii companiei Flamingo International vor discuta, in cadrul Adunarii Generale convocata de Consiliul de Administratie, bugetul consolidat aferent anului 2006, ca urmare a achizitiei companiei Flanco International, transmite un comunicat remis
Actionarii companiei Flamingo International vor discuta, in cadrul Adunarii Generale convocata de Consiliul de Administratie, bugetul consolidat aferent anului 2006, ca urmare a achizitiei companiei Flanco International, transmite un comunicat remis BVB. AGA Ordinara va avea loc la data de 9 octombrie 2006. In aceeasi zi, in cadrul AGA Extraordinare, actionarii vor analiza propunerea CA de dizolvare si lichidare voluntara, sau transferare a proprietatii asupra partilor sociale ale Flamingo Digital Shop SRL din Sofia, Flamingo Digital Shop DOO Belgrad si a societatilor Flamingo Software SRL din Iasi si Flamingo Networking and Communications Otopeni.
De asemenea, Flamingo anunta deschiderea celui de-al patrulea magazin Flanco World, situat in complexul comercial Baneasa Business Center.
Planul de dezvoltare a lantului Flanco World include deschiderea a inca doua noi locatii pana la sfarsitul anului 2007, ajungand astfel la un total de sase magazine.
In primele sase luni ale anului, compania Flamingo International a obtinut o cifra de afaceri de 94,12 milioane lei, si o pierdere de 6,14 milioane lei. Grupul Flamingo International si-a majorarat capitalul social cu 25,6 milioane de lei, pana la 77,9 milioane de lei, ca urmare a achizitionarii intregului pachet de actiuni al companiei Flanco International, tranzactie finalizata in luna mai. In urma subscrierii, compania a obtinut peste 112 milioane de lei, din care peste 86 de milioane au fost incorporate in rezerve.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.