Compania de consultanta financiara PricewaterhouseCoopers a inregistrat in anul trecut o cifra de afaceri de 33,3 milioane de euro, aferente celor patru divizii cu care este prezenta in Romania - Audit, Auditors&Accountants, Consultant si Servicii. P
Compania de consultanta financiara PricewaterhouseCoopers a inregistrat in anul trecut o cifra de afaceri de 33,3 milioane de euro, aferente celor patru divizii cu care este prezenta in Romania - Audit, Auditors&Accountants, Consultant si Servicii. Profitul brut cumulat al companiei a atins in aceeasi perioada valoarea de 5,9 milioane de euro. Cea mai profitabila dintre cele patru divizii ale companiei de consultanta este PricewaterhouseCoopers Audit, care a raportat un nivel al profitului brut de 2,4 milioane de euro si o cifra de afaceri neta de 15,5 milioane de euro. Divizia a avut un numar mediu de 170 de salariati si capitaluri proprii de 2,7 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.