Fondul de investitii Advance Eastern Europe, lansat de o companie de gestiune de fonduri din Bulgaria, va investi in actiuni cotate pe pietele de capital din Bulgaria, Romania, Croatia, Serbia, Rusia si Ucraina, potrivit cotidianului bulgaresc Dnevni
Fondul de investitii Advance Eastern Europe, lansat de o companie de gestiune de fonduri din Bulgaria, va investi in actiuni cotate pe pietele de capital din Bulgaria, Romania, Croatia, Serbia, Rusia si Ucraina, potrivit cotidianului bulgaresc Dnevnik, citat de NewsIn. Fondul lansat de compania Karoll Capital Management a primit, miercuri, licenta de functionare din partea Comisiei de Supraveghere Financiara din Bulgaria, mai mentioneaza cotidianul.
Portofoliul de investitii al fondului va fi constituit in proportie de 75% din actiunile cotate pe pietele de capital din tarile est-europene.
Reprezentantii companiei de gestiune au precizat ca ar putea investi si in actiuni cotate la burse din alte tari din zona, cum ar fi Macedonia, Muntenegru si Bosnia si Hertegovina, "daca sunt favorabile conditiile de pe piata", se arata in articolul cotidianului Dnevnik.
Advance Eastern Europe este al doilea fond de investitii lansat de compania Karoll Capital Management, dupa cel denumit Advance Invest, care este destinat tot investitiilor pe piete de capital din regiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.