In urma unui acord intre compania low cost germana Air Berlin si reteaua de magazine Lidl, vouchere pentru zborurile operate de compania germana vor fi scoase la vanzare in magazinele Lidl. Miscarea este mai ales menita pentru a castiga noi clienti b
In urma unui acord intre compania low cost germana Air Berlin si reteaua de magazine Lidl, vouchere pentru zborurile operate de compania germana vor fi scoase la vanzare in magazinele Lidl. Miscarea este mai ales menita pentru a castiga noi clienti britanici pentru compania aeriana. Deocamdata, compania va face sacrificii financiare, deoarece in schimbul voucherelor cumparare cu 19 lire sterline din magazine, clientii vor putea primi chiar si bilete in valoare de 69 de lire. Totusi, pe termen lung, compania estimeaza ca inmultirea clientilor va duce la profituri foarte mari. Interpelat de un ziarist de la The Guardian, un purtator de la compania rivala RyanAir a declarat: "Nu la Lidl se gasesc cele mai ieftine bilete. Ele trebuie cautate la ryanair.com."


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.