Banca regionala japoneza Kumamoto Family Bank a anuntat lansarea unui program de credite menit sa combine interesele financiare ale clientilor cu crearea in randul acestora a unei preocupari pentru starea mediului inconjurator, in special pentru inca
Banca regionala japoneza Kumamoto Family Bank a anuntat lansarea unui program de credite menit sa combine interesele financiare ale clientilor cu crearea in randul acestora a unei preocupari pentru starea mediului inconjurator, in special pentru incalzirea globala. Astfel, prin programul "Briza proaspata," banca intentioneaza sa ofere o rata a dobanzii mai convenabila cand temperaturile sunt mai scazute. Determinandu-si clientii sa parieze pe starea mediului, banca va oferi o dobanda de 0,25% daca temperatura medie a lunii august o depaseste pe cea de anul trecut si o dobanda de 0,40% daca temperatura scade. Dupa cum informeaza NewsIn, depozitele de tipul "Briza proaspata" fac parte dintr-o strategie mai ampla a bancii de a atrage clienti prin oferta de produse neobisnuite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.