Vinzoleala mare pe piata media din Romania. Teo este data ca si disparuta din grila PRO TV, vedeta lui Sirbu parind a fi gata sa lase maneaua autohtona si pe reprezentantii ei de seama pentru ritmurile turcesti ale concernului Dogan. Gura presei mai
Vinzoleala mare pe piata media din Romania. Teo este data ca si disparuta din grila PRO TV, vedeta lui Sirbu parind a fi gata sa lase maneaua autohtona si pe reprezentantii ei de seama pentru ritmurile turcesti ale concernului Dogan. Gura presei mai spune ca tot otomanii il momesc si pe Dan Negru. Dife-renta este insa aceea ca, daca lui Adrian Sirbu i-ar fi greu sa gaseasca inlocuitor pentru Teo, problema inlocuirii responsabilului cu maimutarelile de la Antena 1 este ca si rezolvata. Partidul Conservator este foarte aproape de o alianta cu Partidul Romania Mare. Ceea ce se va traduce, bineinteles, prin aparitii repetate, in direct si in reluare ale tribunului, la cele doua Antene. Divertisment la cote inalte, obligatoriu cu bulina: "Acest program este interzis ungurilor si tiganilor". Si spun asta pentru ca mi-am amintit de o scena vazuta la televizor in perioada in care Vadim incerca sa-si lustruiasca imaginea de antisemit. Actiunea se petrecea la Brasov, presedintele PRM dezvelind smerit statuia lui Yitzhak Rabin. Ei bine, si tocmai cind Vadim se dadea de ceasul mortii sa arate ca s-a schimbat, un operator de la Prima TV a surprins, in imagini si sunet, esenta proverbului "Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba". In timp ce peremistii asezau piosi si, probabil nedumeriti de noile simptome ale lui Vadim, luminari in jurul statuii, vocea sefului "Romaniei Mari" i-a linistit: "Sa aveti grija, sa nu le fure tiganii". Ramineti aproape!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.