O jumatate de milion de euro valoreaza tigarile descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Constanta Sud, ascunse intr-un container cu tesaturi. Marfa, expediata din Emiratele Arabe, urma sa ajunga, potrivit documentelor, la o firma din Reghin, j
O jumatate de milion de euro valoreaza tigarile descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Constanta Sud, ascunse intr-un container cu tesaturi. Marfa, expediata din Emiratele Arabe, urma sa ajunga, potrivit documentelor, la o firma din Reghin, judetul Mures, societate care comandase textilele. Politistii si vamesii care au participat la actiune spun ca au descoperit printre tesaturile sintetice, 150.000 pachete tigari marca "RIichman", a caror valoare totala de comercializare pe piata de consum ar fi ajuns la peste 500.000 euro.
In containerul in care, potrivit documentelor insotitoare, erau textile pentru o firma au fost gasite trei sute de baxuri de tigari.
Marfa a fost retinuta de vamesi in vederea confiscarii, iar transportatorul a fost amendat cu opt mii de lei noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.