Liderii PSD au recunoscut, ieri, la sfarsitul sedintei Biroului Permanent, ca la ultima intalnire cu presedintii de filiale, de la Vatra Dornei, s-a hotarat realizarea unei "harti" a presei locale, in care sa fie precizate proprietarul fiecarei compa
Liderii PSD au recunoscut, ieri, la sfarsitul sedintei Biroului Permanent, ca la ultima intalnire cu presedintii de filiale, de la Vatra Dornei, s-a hotarat realizarea unei "harti" a presei locale, in care sa fie precizate proprietarul fiecarei companii si gradul de impact al acesteia. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a spus ca intentia PSD nu se compara cu monitorizarea presei de pe vremea lui Adrian Nastase si ca singurul scop al acestui demers este unul ce tine de evaluarea "resurselor PSD la nivelul comunicarii".
"PSD-ul condus de actuala echipa nu are niciun fel de interes sau de dorinta de a ne apuca sa monitorizam noi presa si sa impartim ziaristii buni si ziaristii rai. Ceea ce am decis e sa facem un inventar de presa locala care este relevanta si care are un nivel de tiraj sau de influenta locala, dar nu in sensul sa vedem care e favorabila sau nu. Este un lucru pe care orice partid il face", a mentionat Geoana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.