Este laptele de camila un puternic afrodiziac? Se pare ca pentru locuitorii zonei desertice a statului indian Rajastan raspunsul este afirmativ, mai ales dupa ce un bunic in virsta de 88 de ani a reusit sa aiba un copil, sustine el, tocmai datorita e
Este laptele de camila un puternic afrodiziac? Se pare ca pentru locuitorii zonei desertice a statului indian Rajastan raspunsul este afirmativ, mai ales dupa ce un bunic in virsta de 88 de ani a reusit sa aiba un copil, sustine el, tocmai datorita energiei primite de la acest lapte, informeaza marti Associated Press, recep-tionata de Rompres. De cind batrinul, un fermier pe nume Virmaram Jat, a dezvaluit secretul potentei sale sexuale la o virsta atit de inaintata, cererea de lapte de camila a crescut extraordinar de mult, distribuitorii dublind pretul de vinzare.

Totusi, medicii indieni ramin sceptici si sustin ca nu laptele de camila este afrodiziacul miraculos care l-a facut pe batrin sa procreeze, precizind ca nu exista nici un fel de dovezi stiintifice care sa sprijine afirmatiile acestuia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.