Cele mai puternice nationale ale lumii s-au calificat in sferturile de finala ale Mondialelor din Japonia.

Grecia, Germania, SUA, Argentina, Italia, Turcia, Spania si Franta sint fortele baschetului care au mai ramas sa joace la Camp
Cele mai puternice nationale ale lumii s-au calificat in sferturile de finala ale Mondialelor din Japonia.

Grecia, Germania, SUA, Argentina, Italia, Turcia, Spania si Franta sint fortele baschetului care au mai ramas sa joace la Campionatele Mondiale gazduite de Japonia, astazi si miine ele urmind sa se lupte pentru locurile din semifinale. Calificarea cea mai dramatica au obtinut-o nemtii, vicecampioni europeni, care au invins la limita, 78-77, Nigeria, invingatoarea surpriza asupra campioanei mondiale, Serbia, in faza grupelor. Campioana europeana, Grecia, a surclasat China cu 95-64, 19 dintre puncte fiind marcate de Theodoros Papaloukas, iar cea mondiala, Serbia, a pierdut, cu 75-87, in fata Spaniei. In aceasta dimineata (ora 10.30) se va disputa primul sfert de finala, Argentina - Turcia, de la ora 13.30 urmind sa se dispute Spania - Lituania. Meciurile de miine sint Grecia - Franta (10.30) si SUA - Germania (13.30).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.