Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a decis suspendarea de la tranzactionare a unui pachet de 3,22 milioane de actiuni emise de societatea Oltchim Ramnicu Valcea, incepand de azi, pentru o perioada de doua saptamani, conform unui comunicat transm
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a decis suspendarea de la tranzactionare a unui pachet de 3,22 milioane de actiuni emise de societatea Oltchim Ramnicu Valcea, incepand de azi, pentru o perioada de doua saptamani, conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti. Pachetul vizat reprezinta actiuni emise in urma deciziei de majorare a capitalului, din 28 noiembrie 2003. Actiunile, detinute de Ministerul Economiei si Comertului, au fost suspendate de la tranzactionare in luna iulie, precum si la inceputul lunii august, deoarece fac obiectul unui litigiu in cadrul caruia instanta nu s-a pronuntat in mod definitiv si irevocabil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.