Soldul creditelor acordate persoanelor juridice de catre Casa de Economii si Consemnatiuni a crescut de la inceputul anului de aproape trei ori, ajungand la 500 de milioane de lei, precizeaza un comunicat al bancii. Peste 90% din totalul creditelor
Soldul creditelor acordate persoanelor juridice de catre Casa de Economii si Consemnatiuni a crescut de la inceputul anului de aproape trei ori, ajungand la 500 de milioane de lei, precizeaza un comunicat al bancii. Peste 90% din totalul creditelor au fost acordate intreprinderilor mici si mijlocii, 55% au avut ca destinatie principala finantarea investitiilor, 40% au fost acordate pentru finantarea nevoilor pe termen scurt, iar 4% au reprezentat creditele pentru finantarea stocurilor. De asemenea, portofoliul de credite in valuta a ajuns la peste sase milioane de euro. Dintre acestea, prin programul "SME Finance Facility", de finantare a IMM-urilor din surse BERD - UE, au fost acordate 36 de credite, insumand 1,6 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.