Raiffeisen a incheiat procesul de selectie pentru ce-a de-a treia editie a programului " Bursa Raiffeisen". Programul consta in sprijinirea financiara a zece tineri selectati pentru studii in strainatate. Bugetul, in valoare de 25.000 euro, va fi imp
Raiffeisen a incheiat procesul de selectie pentru ce-a de-a treia editie a programului " Bursa Raiffeisen". Programul consta in sprijinirea financiara a zece tineri selectati pentru studii in strainatate. Bugetul, in valoare de 25.000 euro, va fi impartit intre cei zece participanti in functie de nevoile fiecaruia. Astfel, raportat la cerintele fiecarei institutii de invatamant unde vor studia, tinerii vor primi un sprijin financiar din partea Raiffeisen. Programul "Bursa Raiffeisen" isi propune sa sprijine financiar zece studenti cu rezultate universitare foarte bune si experiente extra-curriculare bogate, dar si sa le faciliteze acestora angajarea in banca dupa finalizarea studiilor, precizeaza un comunicat al institutiei de credit. Din totalul de peste 350 de aplicatii au fost intervievati de catre specialistii Directiei Resurse Umane 70 de studenti, 45 dintre ei fiind ulterior testati on-line (candidatilor le-au fost verificate stilul de gandire, profilul trasaturilor comportamentale si interesele ocupationale). In ultima etapa, 20 de finalisti au participat la un centru de evaluare, fiind astfel desemnati cei 10 bursieri. Pentru prima data de la lansarea acestui program, a fost oferita o bursa pentru un tanar din Republica Moldova.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.