Sectorul firmelor mici si mijlocii va primi de la Uniunea Europeana, pentru intervalul 2007-2013, fonduri in valoare de 800 de milioane de euro, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si Cooperatie. "Finantarea va
Sectorul firmelor mici si mijlocii va primi de la Uniunea Europeana, pentru intervalul 2007-2013, fonduri in valoare de 800 de milioane de euro, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si Cooperatie. "Finantarea va fi asigurata dupa momentul aderarii Romaniei, din fonduri structurale, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR) in baza documentelor de programare care se afla in curs de negociere cu Uniunea Europeana", au declarat reprezentantii ANIMMC, citati de Mediafax. O parte din fondurile destinate IMM-urilor vor fi intermediate de ANIMMC, in cadrul programelor de sustinere a firmelor mici, care se deruleaza, in prezent, cu bani de la buget.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.