PNL Prahova urmeaza sa il audieze, in aceasta dupa-amiaza, pe Dinu Patriciu, in legatura cu afirmatiile acestuia referitoare la colaborarea cu PSD. Anuntul a fost facut ieri de secretarul general al partidului Dan Motreanu. La precedenta sedinta a co
PNL Prahova urmeaza sa il audieze, in aceasta dupa-amiaza, pe Dinu Patriciu, in legatura cu afirmatiile acestuia referitoare la colaborarea cu PSD. Anuntul a fost facut ieri de secretarul general al partidului Dan Motreanu. La precedenta sedinta a conducerii liberale, Radu Stroe a ridicat problema excluderii lui Patriciu din partid pentru prejudiciul de imagine adus ca urmare a afirmatiilor sale. Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, la inceputul lunii august, in contextul unei replici la un atac dur al lui Valeriu Stoica, ca a fost intotdeauna consecvent cu sine insusi, amintind de faptul ca s-a exprimat impotriva unei aliante PNL-PD sau a unei guvernari fara o majoritate puternica.
El a admis ca, intr-o logica consensuala, o alianta PNL-PSD ar fi cea mai solida solutie de guvernare, in timp ce, "intr-o logica a conflictului, ar fi imposibila". Declaratiile sale au provocat nemultumirea colegilor de partid, care au propus excluderea lui. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.