PRO TV aduce in aceasta toamna filme cu „adrenalina", comedii spumoase si desene animate pline de verva.

Hobbiti, pirati, femei care boxeaza si spioni aiuriti. Acestea sint doar citeva dintre personajele de film care vor patrunde in aceasta toamna in casele iubitorilor de filme straine de la PRO TV.

Piratii isi dau intilnire cu hobbitii

Iubitorii de fantasy vor avea ocazia sa afle daca Frodo va ceda sau nu tentatiei malefice a inelului buclucas in ultima parte a trilogiei „Stapinul inelelor", intitulata „Intoarcerea regelui". Dupa doua ore si mai bine de rataciri sub ochiul fioros al lui Sauron, o plimbare pe apa va fi bine venita. Mai ales atunci cind capitanul este oachesul Jack Sparrow, personajul lui Johnny Depp din „Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre". Iubitorii filmelor vor putea invata tehnicile artelor martiale luind lectii de la Tom Cruise („Ultimul samurai") sau de la Keanu Reaves („Matrix Reincarcat"). Loviturile de box vor fi si ele prezente prin pelicula lui Clint Eastwood, „O fata de milioane", galonata cu patru Premii Oscar.

Ametit de dragoste in camera de refugiu

Obositi dupa toate aceste aventuri, telespectatorii isi vor putea descreti fruntile privindu-l pe Adam Sandler cel „Ametit de dragoste". Un plus de tonus va fi adus de mimica plina de umor a lui Eddie Murphy care declara sus si tare „Sint spion". Nici in toamna aceasta PRO TV nu a uitat sa numare „bobocii", chemati sa se distreze alaturi de personajele preferate din desenele animate „Cangurul Jack", „Looney Tunes: Noi aventuri" sau "Stuart Little 2". Daca parintii vor dori sa-si creasca nivelul de adrenalina, genul thriller le va sari in ajutor cu peliculele "Camera de refugiu", cu Jodie Foster, sau "Freddy vs Jason".