Real Madrid, adversara Stelei in grupa E a Ligii Campionilor, urmeaza sa-l imprumute pe fundasul englez Jonathan Woodgate la o echipa din Anglia, pentru a-i face loc lui Cristian Chivu (AS Roma) in centrul defensivei, alaturi de Fabio Cannavaro, info
Real Madrid, adversara Stelei in grupa E a Ligii Campionilor, urmeaza sa-l imprumute pe fundasul englez Jonathan Woodgate la o echipa din Anglia, pentru a-i face loc lui Cristian Chivu (AS Roma) in centrul defensivei, alaturi de Fabio Cannavaro, informeaza cotidianul "The Independent". Potrivit sursei citate, Woodgate asteapta numai sa afle numele viitoarei sale formatii, care ar putea fi Middlesbrough, club din orasul sau natal, sau Newcastle. "The Independent" noteaza ca oficialii de la Real i-au recomandat lui Woodgate sa accepte sa evolueze un sezon in Anglia, deoarece risca sa fie lasat pe banca de rezerve daca transferul internationalului roman Chivu, de la AS Roma, se va concretiza, caz in care acesta ar evolua in centrul defensivei alaturi de Cannavaro. Potrivit cotidianului spaniol "Marca", fundasii Cristian Chivu si Alex, ultimul de la PSV Eindhoven, sunt primii pe lista lui Real pentru intarirea compartimentului defensiv. "Antrenorul Fabio Capello a cerut achizitionarea <<urgenta>> a unui fundas, iar telefonul mobil al lui Mijatovic, directorul sportiv de la Real Madrid, scoate fum, in incercarea de a implini cat mai curand dorinta tehnicianului italian. Primele nume pe agenda sunt Chivu, de la Roma, si Alex, de la PSV Eindhoven. Amandoi indeplinesc cerintele antrenorului si conducerea a trecut la treaba", scrie "Marca". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.