O comedie romantica cu William H. Macy si Lisa Kudrow se va filma, incepand din octombrie, in Romania. "The Deal" este povestea unui producator caruia nu i-a mai suras de mult norocul. Charlie Berns (interpretat de William H. Macy) ajunge, contrar a
O comedie romantica cu William H. Macy si Lisa Kudrow se va filma, incepand din octombrie, in Romania. "The Deal" este povestea unui producator caruia nu i-a mai suras de mult norocul. Charlie Berns (interpretat de William H. Macy) ajunge, contrar asteptarilor, sa aiba o relatie cu Diedre Hearn (Lisa Kudrow), din echipa filmului. Cand vedeta productiei este rapita, filmarile sunt oprite. Berns si Hearn pun insa la cale un plan de a realiza un film asa cum vor ei, care le-ar putea aduce un Oscar sau o pedeapsa cu inchisoarea. Dupa "The Deal", Macy intentioneaza sa isi faca debutul regizoral, cu "Keep Coming Back", in care va juca impreuna cu Salma Hayek.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.