Reprezentantii Romfilatelia si ai Corporatiei Nationale Filatelice Chineze au semnat saptamana aceasta, la Muzeul National Filatelic din Bucuresti, un protocol de colaborare privind comercializarea timbrelor chinezesti si au inaugurat o expozitie fil
Reprezentantii Romfilatelia si ai Corporatiei Nationale Filatelice Chineze au semnat saptamana aceasta, la Muzeul National Filatelic din Bucuresti, un protocol de colaborare privind comercializarea timbrelor chinezesti si au inaugurat o expozitie filatelica bilaterala.
"Stim ca deja sunt multe orase infratite intre cele doua tari, iar colaborarea in multe domenii este infloritoare. Si acum colaborarea intre cercurile filatelice ale celor doua tari devine de asemenea din ce in ce mai frecventa", a spus vicepresedintele Corporatiei Nationale Filatelice Chineze, Liu Yanming.
Expozitia de la Muzeul Filatelic este menita sa impulsioneze dezvoltarea serviciilor postale si colectiile de timbre din ambele tari.
"Prin aceasta expozitie si vanzarile ulterioare de timbre chinezesti in Romania, toti colectionarii de timbre si nu numai acestia vor putea sa inteleaga mai bine evolutiile politice, economice, culturale si tehnice din China", a spus Liu Yanming. Expozitia, ce prezinta timbre romanesti si chinezesti grupate tematic, va fi deschisa pana la 30 august.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.