Omul de afaceri Genica Boerica a fost eliberat din arest joi noapte, dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis recursul facut de acesta la decizia tribunalului ce respinsese solicitarea omului de afaceri de a fi judecat in libertate. Jude
Omul de afaceri Genica Boerica a fost eliberat din arest joi noapte, dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis recursul facut de acesta la decizia tribunalului ce respinsese solicitarea omului de afaceri de a fi judecat in libertate. Judecatorii insa au inlocuit aceasta masura cu interzicerea parasirii tarii. La sfirsitul anului trecut, Boerica a fost condamnat la opt ani de inchisoare de catre Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar economic. Curtea de Apel a decis restituirea cauzei, dupa ce a constatat incalcarea unor drepturi procesuale ale unor inculpati.

In ultimul timp, Boerica a formulat mai multe denunturi impotriva lui Ristea Priboi, Ioan Melinescu - fostul presedinte al Oficiului National de Prevenire a Spalarii Banilor -, si a fostului premier Adrian Nastase. El a obtinut astfel intrarea intr-un program de protectie a martorilor, ceea ce ar putea determina ca instantele sa-i acorde o pedeapsa mai mica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.