Societatea Hidroelectrica va scoate la vanzare, la inceputul lunii octombrie, 20 de microhidrocentrale aflate pe raurile Suceava, Casin, Iod si Iuhod. Preturile de la care vor porni licitatiile cu strigare insumeaza circa 7,8 milioane de euro, fara T
Societatea Hidroelectrica va scoate la vanzare, la inceputul lunii octombrie, 20 de microhidrocentrale aflate pe raurile Suceava, Casin, Iod si Iuhod. Preturile de la care vor porni licitatiile cu strigare insumeaza circa 7,8 milioane de euro, fara TVA. Hidroelectrica impune potentialilor cumparatori detinerea de experienta in domeniul energetic de minimum trei ani si o cifra de afaceri, in 2005, de cel putin cinci milioane de euro. Compania detine 227 de microhidrocentrale, din care 150 sunt functionale. Hidroelectrica isi propune sa treaca in proprietate privata, in acest an, 51 de microhidrocentrale, in trei etape. Vanzarea unitatilor de pe raurile Suceava, Casin, Iod si Iuhod reprezinta prima etapa a proiectului, informeaza Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.