Cantaretul britanic Tom Jones, in varsta de 66 de ani, "victima unei grave infectii pulmonare", si-a anulat concertele pe care trebuia sa le sustina la Monte Carlo. Biletele pentru cele doua show-uri ale autorului hiturilor "What's New Pussycat" sau
Cantaretul britanic Tom Jones, in varsta de 66 de ani, "victima unei grave infectii pulmonare", si-a anulat concertele pe care trebuia sa le sustina la Monte Carlo. Biletele pentru cele doua show-uri ale autorului hiturilor "What's New Pussycat" sau "Sex Bomb" fusesera epuizate. Tom Jones, care s-a nascut intr-o familie modesta din Tara Galilor, a reusit sa devina unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din lume cu hituri precum "Kiss" sau "Dalila".
In luna martie, cantaretul Tom Jones a fost innobilat de regina Marii Britanii in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham. El a fost numit cavaler in semn de recunoastere pentru serviciile aduse muzicii britanice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.