Frumoasa galeza s-a hotarat sa-si asculte sotul si sa se dedice mai mult filmului. Michael Douglas a insistat ca sotia sa, care este mai tanara cu 25 de ani, sa se axeze mai mult pe cariera in detrimentul dorintei acesteia de a mai avea inca un copil
Frumoasa galeza s-a hotarat sa-si asculte sotul si sa se dedice mai mult filmului. Michael Douglas a insistat ca sotia sa, care este mai tanara cu 25 de ani, sa se axeze mai mult pe cariera in detrimentul dorintei acesteia de a mai avea inca un copil alaturi de celebrul actor.
Astfel, cuplul a decis ca al treilea copil ar dauna carierei si vietii de familie. Cele doua vedete au declarat ca nu isi mai doresc alti copii, ei fiind deja parintii a doi baieti, Dylan, de sase ani, si Carys, de trei ani.
"Catherine a renuntat la ideea unui al treilea copil", a declarat Michael intr-un interviu acordat recent. Actorul american mai are un fiu, Cameron, de 27 de ani, in urma casatoriei cu Diandra Luker.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.