Procurorii Parchetului Instantei Supreme l-au trimis in judecata pe Ovidiu Tender in dosarul RAFO. Alaturi de Tender, in acest dosar au fost trimisi in judecata Marian Iancu, Cecilia Dumitrescu, Marin Badea, Toader Gaurean si Bogdan Salajan
Procurorii Parchetului Instantei Supreme l-au trimis in judecata pe Ovidiu Tender in dosarul RAFO. Alaturi de Tender, in acest dosar au fost trimisi in judecata Marian Iancu, Cecilia Dumitrescu, Marin Badea, Toader Gaurean si Bogdan Salajan. Anchetatorii au stabilit ca gruparea constituita de acestia urmarea obtinerea de fonduri financiare frauduloase a caror sursa urma a fi disimulata prin incheierea unor contracte comerciale ilegale. Infractiunile au vizat, pe de o parte, incheierea ilegala a unor contracte cu SC Carom SA Onesti, iar pe de alta parte, relatiile comerciale ilegale derulate de SC VGB Impex SRL Bucuresti, in raport cu SC RAFO SA Onesti. In urma acestor fapte, anchetatorii au stabilit ca, in perioada 2002-2004, SC Carom SA Onesti a fost prejudiciata cu peste 1.400 de miliarde de lei. In acest dosar, Tender e acuzat de inselaciune, instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in forma calificata, constituirea si apartenenta la un grup de crima organizata si spalare de bani. Cauza va fi judecata de Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.