Liderul Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, a dezvaluit ieri ca dupa declaratiile pe care le-a facut in ianuarie 2005, referitoare la pericolul "celei de-a doua fratii a Securitatii", jurnalistul Cornel Nistorescu, cu care era prieten bun,
Liderul Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, a dezvaluit ieri ca dupa declaratiile pe care le-a facut in ianuarie 2005, referitoare la pericolul "celei de-a doua fratii a Securitatii", jurnalistul Cornel Nistorescu, cu care era prieten bun, a incetat brusc sa-i mai vorbeasca. "La inceputul anului 2005, in urma plecarii mele din PD, am acuzat public iminenta unei a doua fratii a Securitatii. A doua zi, Cornel Nistorescu a inceput sa ma injure", ne-a declarat liderul PIN, adaugand ca nici in ziua de astazi ziaristul nu-l saluta. Intrebat daca stie ca ziaristul Cornel Nistorescu sa fi fost colaborator al Securitatii, cu numele conspirativ "Camil", Gusa a spus ca a auzit zvonuri in acest sens, dar ca nu are certitudini. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.