Un agent de la Politia Rutiera a fost cautat de colegi duminica noapte prin tot Bucurestiul.

Agentul-Sef de politie Grigore Mihalache s-a urcat duminica noapte, ametit de alcool, la volanul masinii marca Opel Vectra, proprietatea sotiei. Era imbracat civil si in afara orelor de serviciu. A condus dinspre Soseaua Pantelimon catre Soseaua Colentina, dar ghinionul i-a aparut in fata la ora 22.30, pe Soseaua Fundeni, cind a ajuns in apropierea podului CFR Fundeni. Acolo a intrat pe contrasens si a acrosat un Mercedes, condus de un barbat in virsta de 37 de ani. In urma impactului, Mercedesul a acrosat, la rindul lui, un Fiat Caravan, condus de un cetatean italian.

Agentul s-a speriat de etilotest

Politistii de la Biroul Tamponari al Sectorului 2, care au ajuns la locul accidentului, i-au condus pe soferii implicati in accident la sediu, insa agentul Mihalache a disparut inainte de a sufla in etilotest si de a da declaratii. Cautat prin mai multe locatii, chiar si acasa, agentul nu a fost de gasit. A venit la serviciu, ieri-dimineata, in jurul orei 9.00, si a povestit colegilor ca a mers acasa la un prieten. A recunoscut ca a baut inainte sa se urce la volan, apoi a explicat ca a plecat pentru ca a fost agresat de soferii implicati, care i-au sucit o mina la spate. Mihalache a fost dus la IML, unde medicii i-au recoltat probe biologice.

Politia Capitalei ancheteaza cazul

Legea prevede ca soferii implicati in accidente usoare sint obligati sa se prezinte la politie in termen de cel mult 48 de ore de la producerea accidentului, insa, avind in vedere ca este vorba despre un politist, conducerea Politiei Capitalei a declansat o ancheta. In urma acesteia se va hotari modalitatea prin care politistul fugar va fi sanctionat. Grigore Mihalache este politist de mai bine de 15 ani si era unul dintre cei mai apreciati politisti de circulatie.