Cind vine vorba despre securisti si turnatori, ca angajat la ziar, incepe sa-ti vina acru in gura. Pentru ca toata vara altceva aproape ca nu a existat pe agenda publica. Iar daca publicul cere, trebuie sa ii dai. Degeaba sint inundatii, bulgarii ne
Cind vine vorba despre securisti si turnatori, ca angajat la ziar, incepe sa-ti vina acru in gura. Pentru ca toata vara altceva aproape ca nu a existat pe agenda publica. Iar daca publicul cere, trebuie sa ii dai. Degeaba sint inundatii, bulgarii ne bat mar la turism sau Pluto risca sa fie coborita din rangul de planeta. In fiecare zi, astfel de stiri sint eclipsate intrucit mai apare cite un turnator, personalitatilor zilei revenindu-le brusc memoria pentru a-si aminti faptul ca si-au exersat, cindva, talentul scriitoricesc pe note informative. In schimb, securistii, altii decit cei cunoscuti si care au recunoscut din timp, intirzie sa apara. Si nici nu sint semne ca vom avea prea curind nume. Ai zice ca toti colaboratorii au turnat din proprie initiativa, trimitindu-si in plic delatiunile catre un Big Brother nevazut. Ca toti ofiterii din dosarele de la CNSAS sint fantome care au bintuit in vremurile acelea, disparind cind au dat cu nasul de mirosul democratiei, ca vampirii in fata usturoiului. Aceasta ar fi o prima infringere pentru presa. A doua este ca, vrind-nevrind, ne facem agenda tot dupa actiunile securistilor, trecute sau prezente. Si e de plins daca stai sa te gindesti ca, dupa atita amar de ani, tot ei dau tonul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.