Un baiat de doi ani, dintr-un sat din sud-estul Poloniei, si-a ucis bunica de 68 de ani, lovind-o cu masina tatalui sau, relateaza Afp, citata de Mediafax. "Copilul se juca in curte. El s-a urcat in masina, s-a asezat la volan si apoi a intors cheia
Un baiat de doi ani, dintr-un sat din sud-estul Poloniei, si-a ucis bunica de 68 de ani, lovind-o cu masina tatalui sau, relateaza Afp, citata de Mediafax. "Copilul se juca in curte. El s-a urcat in masina, s-a asezat la volan si apoi a intors cheia in contact. Cum masina era bagata in viteza, a inceput sa se miste", a explicat purtatorul de cuvant al politiei locale. Bunica baiatului, care era in fata autoturismului, a fost rasturnata si apoi strivita de masina, a precizat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, tatal copilului era in casa in timpul producerii accidentului, sub influenta bauturilor alcoolice. In acest caz a fost deschisa o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs accidentul. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.