Seful morgii in care a fost examinat corpul neinsufletit al printesei Diana a rupt in sfarsit tacerea in privinta speculatiilor potrivit carora aceasta era insarcinata in momentul mortii sale, relateaza ziarul britanic "Daily Mail". Magnatul britanic
Seful morgii in care a fost examinat corpul neinsufletit al printesei Diana a rupt in sfarsit tacerea in privinta speculatiilor potrivit carora aceasta era insarcinata in momentul mortii sale, relateaza ziarul britanic "Daily Mail". Magnatul britanic de origine araba Mohamed Al Fayed, tatal lui Dodi, care a murit alaturi de printesa in tragicul accident produs in 1997 la Paris, este convins ca Lady Di ii purta in pantece nepotul, iar pentru ascunderea adevarului aceasta a fost rapid imbalsamata in Franta. Intr-un interviu acordat pentru Sky One, Robert Thompson, seful morgii din Fulham, a precizat ca printesa in varsta de 36 de ani nu era insarcinata. "Autopsia a fost efectuata la Fulham, iar imbalsamarea printesei a avut loc in totalitate la Londra", a precizat acesta. "Nu am vazut nici un element care sa indice ca exista o sarcina, iar acelasi lucru a fost constatat si de catre un medic patolog. Asadar, pot sa sustin raspicat ca printesa nu era gravida", a conchis Robert Thompson. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.