Un numar de 461 de turisti, majoritatea francezi, au ramas, luni, blocati in Turcia, pentru a doua zi consecutiva, la intoarcerea din vacanta de vara, din cauza unei neintelegeri intre agentia lor de turism si compania aeriana din Turcia, relateaza A
Un numar de 461 de turisti, majoritatea francezi, au ramas, luni, blocati in Turcia, pentru a doua zi consecutiva, la intoarcerea din vacanta de vara, din cauza unei neintelegeri intre agentia lor de turism si compania aeriana din Turcia, relateaza AFP.
Potrivit surselor consulare franceze, 291 de turisti au fost retinuti la Izmir, in vestul tarii, iar alte 170 de persoane au fost oprite la Istanbul, in nord-vest, printre care se numara si cetateni turci care locuiesc in Franta. La originea acestui incident se afla o firma turceasca, Elegance, care se pare ca nu si-a platit datoriile catre compania aeriana Atlas Jet, motiv pentru care aceasta a intrerupt activitatile cu agentia de turism datornica.
Demersurile pentru remedierea acestei situatii au fost demarate, deja, in acestea fiind implicati responsabilii consulatului francez si ai Ministerului francez al Afacerilor Externe, mai precizeaza AFP.
Agentia de turism care pare a fi la originea acestei probleme nu a facut, deocamdata, nici un comentariu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.