In perioada imediat urmatoare, Politia Romana va organiza concursuri in vederea incadrarii din sursa externa a 129 posturi de ofiteri de politie, avand urmatoarele specializari: psihologie, sociologie, inginerie IT/informatica, inginerie audio-video,
In perioada imediat urmatoare, Politia Romana va organiza concursuri in vederea incadrarii din sursa externa a 129 posturi de ofiteri de politie, avand urmatoarele specializari: psihologie, sociologie, inginerie IT/informatica, inginerie audio-video, entomologie/antropologie, inginerie de sistem, biologie/biochimie, fizica. Viitorul politist trebuie sa stie ca, in prezent, la nivelul Politiei Romane se promoveaza dezvoltarea unei culturi organizationale bazate pe initiativa, gandire si inteligenta, in masura sa controleze permanent situatia operativa si sa se adapteze imediat la cerintele acesteia. Totodata, trebuie sa inteleaga foarte bine ca este in slujba cetateanului si sa fie un foarte bun cunoscator al legii, potrivit Amos News. Candidatul trebuie sa stie sa utilizeze calculatorul, sa cunoasca, cel putin la nivel mediu, o limba straina de circulatie internationala, sa aiba o conditie fizica buna. Toate aceste abilitati vor fi verificate prin probe foarte severe. Odata devenit ofiter al Politiei Romane, politistul isi va perfectiona pregatirea profesionala, avand la indemana sistemul de e-learning, un instrument modern, de nivel european.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.