Aproximativ 40 de angajatori si-au anuntat prezenta saptamana trecuta la Bursa Locurilor de Munca pentru Persoanele cu Dizabilitati, ajunsa la a treia editie in judetul Dambovita, potrivit Amos News. Ca in fiecare an, la Bursa au fost organizate stan
Aproximativ 40 de angajatori si-au anuntat prezenta saptamana trecuta la Bursa Locurilor de Munca pentru Persoanele cu Dizabilitati, ajunsa la a treia editie in judetul Dambovita, potrivit Amos News. Ca in fiecare an, la Bursa au fost organizate standuri separate pentru informare si consiliere privind cariera si formarea profesionala pentru categoriile sociale defavorizate. In bazele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita se afla aproximativ 80 de persoane care si-au aratat disponibilitatea de a se integra pe piata muncii. Angajatorii care incadreaza in munca persoane cu dizabilitati beneficiaza de o serie de facilitati. Astfel, ei pot primi subventii lunare in functie de studiile persoanelor angajate, dar si in functie de varsta acesteia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.