Antrenorul reprezentativei de polo a Romaniei Reprezentativa de polo a Romaniei a invins ieri echipa Greciei cu scorul de 10-7 (2-3, 4-2, 3-1, 1-1) in ultimul meci disputat in cadrul ultimului turneu de pregatire inaintea participarii la Campiona
Antrenorul reprezentativei de polo
a Romaniei

Reprezentativa de polo a Romaniei a invins ieri echipa Greciei cu scorul de 10-7 (2-3, 4-2, 3-1, 1-1) in ultimul meci disputat in cadrul ultimului turneu de pregatire inaintea participarii la Campionatul European de la Belgrad. Golurile Romaniei au fost marcate de Iosep, Radu, Busila, Kalman, Bonca, Dunca si Andrei. Pentru Grecia au inscris fratii Hristo si Giorgios Afrudatis si Nosftas. Romania a castigat Cupa RomTelecom, devenind singura participanta care a obtinut cinci victorii din tot atatea meciuri disputate. Echipa Romaniei va pleca la 25 august in Croatia, unde va sustine un stagiu de pregatire. Pentru rezultatul obtinut de echipa pe care o antreneaza, numarul 6 in lume, Jurnalul National il declara pe fostul mare poloist Vlad Hagiu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.