La comemorarea a 29 de ani de la moartea lui Elvis Presley, un site de Internet ofera o recompensa de trei milioane de dolari oricui il gaseste in viata pe regele rock'n'roll-ului, transmite Reuters. Regizorul si actorul american Adam Muskiewicz a de
La comemorarea a 29 de ani de la moartea lui Elvis Presley, un site de Internet ofera o recompensa de trei milioane de dolari oricui il gaseste in viata pe regele rock'n'roll-ului, transmite Reuters. Regizorul si actorul american Adam Muskiewicz a declarat ca el si un prieten al sau, producator de cinema, au creat site-ul de Internet wwww. elviswanted.com pentru a-si face publicitate si pentru ca publicul sa se implice intr-un documentar independent care va explora mitul conform caruia Elvis ar mai fi in viata.
"Mistificarea mortii lui Elvis Presley este unul dintre cele mai mare mituri din istoria culturii populare. Ce se ascunde in spatele acestui mit?", este intrebarea pusa pe site. Documentarul si site-ul doresc sa exploreze in detaliu zvonurile populare conform carora Elvis nu a murit pe 16 august 1977, ci este inca in viata si se ascunde de ochii lumii. Muskiewicz a spus ca a intervievat o multime de fani si in jur de 175 de persoane care fie il cunosteau indeaproape pe Elvis, fie stiau foarte bine opera si stilul sau de viata. Documentarul va fi lansat anul viitor, cand se vor implini 30 de ani de la moartea regelui rock'n'roll-ului. "In prezent, aproximativ 75% dintre cei intervievati cred ca acesta este mort", a spus Muskiewicz. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.