O scena incredibila, ieri, in direct la televizor. Cele doua doamne din conducerea Agentiei Romane pentru Investitori Straini, care se acuza reciproc de ilegalitati, au facut o conferinta de presa comuna sa lamureasca lucrurile. Kafka, frate, cum ar
O scena incredibila, ieri, in direct la televizor. Cele doua doamne din conducerea Agentiei Romane pentru Investitori Straini, care se acuza reciproc de ilegalitati, au facut o conferinta de presa comuna sa lamureasca lucrurile. Kafka, frate, cum ar spune Tamango la Radio Guerrilla. Civilizat, una linga cealalta, cele doua doamne, altfel foarte cochete, aruncau cu porcaieli si incasau, dupa cum le venea rindul la microfon. Recunosc ca am asteptat, cu nerabdare, impreuna cu colegii de redactie, momentul in care se vor lua de par. Nimic, insa. Cu vocea gituita cind de emotia data de autocompatimire, cind de furie, presedinta Ana Maria Cristina si vicepresedinta Gabriela Vasiliu au preferat sa se intreaca in acuzatii, fara sa-si dea macar un cot pe furis. Si probabil ca imediat dupa aceea au regretat ca au fost atit de doamne, pentru ca premierul Tariceanu a aratat ca isi poate asuma rolul de barbat printre femei. Si le-a demis, tocmai cind speram la o noua conferinta de presa, de data aceasta amenajata intr-o minipiscina umpluta cu noroi. Lasind gluma la o parte, ceea ce a facut Calin Popescu Tariceanu este normal si absolut necesar. Pacat insa ca asemenea manifestari ale autoritatii nu se produc si cind vine vorba despre alti subordonati de ai sai. Barbati si mai bine sprijiniti politic. Exemplele pot fi gasite aproape in fiecare seara, la OTV.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.