Hristo Stoicikov, selectionerul Bulgariei, a anuntat si el ieri lista jucatorilor din strainatate convocati pentru meciurile cu Romania si Slovenia (6 septembrie, la Sofia), din grupa G de calificare la CE 2008. Cei 11 "stranieri" sunt: Dimitar Ivank
Hristo Stoicikov, selectionerul Bulgariei, a anuntat si el ieri lista jucatorilor din strainatate convocati pentru meciurile cu Romania si Slovenia (6 septembrie, la Sofia), din grupa G de calificare la CE 2008. Cei 11 "stranieri" sunt: Dimitar Ivankov (Kayserispor), Radostin Kisisev (Charlton Athletic), Stilian Petrov (Celtic Glasgow), Chavdar Iankov (Hanovra), Gheorghi Peev (Dinamo Kiev), Blagoi Gheorghiev (Steaua Rosie Belgrad), Zoran Iankovici (Dalian Shide), Martin Petrov (Atletico Madrid), Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur), Valeri Bojinov (Juventus Torino, foto stanga), Svetoslav Todorov (Portsmouth). Noutatile lui Stoicikov sunt Zoran Iankovici si Valeri Bojinov, care nu au facut parte din lotul pentru amicalul de marti cu Tara Galilor. Cei doi au fost titulari pentru reprezentativa "under 21" a Bulgariei, care a invins cu 3-0 la Kiev pe Ucraina, Bojinov marcand de doua ori. De altfel, presa bulgara a scris de foarte multe ori despre relatia dintre Stoicikov si Bojinov, una nu tocmai cordiala, insa selectionerul de la Sofia pare sa fi trecut peste aerele de vedeta ale "copilului teribil" al fotbalului bulgar, de care are mare nevoie la meciul cu Romania. Valeri Bojinov a fost anul trecut coleg cu Lobont la Fiorentina, iar din acest sezon va juca pentru Juventus, care l-a achizitionat intr-o afacere care a inclus si mutarea lui Lobont la Florenta. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.