Peste 3.000 de salariati ai intreprinderii Electroputere Craiova se tem pentru locurile lor de munca, in conditiile in care privatizarea fabricii a intrat in linie dreapta, potrivit Amos News. Uzina de locomotive Electroputere Craiova este evaluata l
Peste 3.000 de salariati ai intreprinderii Electroputere Craiova se tem pentru locurile lor de munca, in conditiile in care privatizarea fabricii a intrat in linie dreapta, potrivit Amos News. Uzina de locomotive Electroputere Craiova este evaluata la aceasta data de o companie de audit, in vederea privatizarii. Totodata, soarta salariatilor pare insa indecisa, in conditiile in care vanzarea intreprinderii s-ar efectua pe module, neexistand, se pare, clauze care sa asigure mentinerea locurilor de munca. Din aceasta cauza, sindicalistii au solicitat reprezentantilor statului sa vina la masa negocierilor si sa ia o decizie care sa nu defavorizeze angajatii. "Sindicatul vrea sa se privatizeze intreprinderea ca intreg sau pe fabricile componente, dar numai cu pastrarea locurilor de munca", a declarat, liderul de sindicat Aurel Bojenoiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.