Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa ii ia apararea Monei Musca, pe motiv ca alegatorii sunt singurii care au dreptul sa o condamne sau sa o ierte pentru trecutul ei de colaboratoare a securitatii. Potrivit unei declaratii politice avocatul Nicolae V
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa ii ia apararea Monei Musca, pe motiv ca alegatorii sunt singurii care au dreptul sa o condamne sau sa o ierte pentru trecutul ei de colaboratoare a securitatii. Potrivit unei declaratii politice avocatul Nicolae Vlad Popa sustine ca singura concluzie care se desprinde din cazul Musca este aceea ca lucrurile trebuie analizate la rece, fara exagerari. "Sa nu exageram si sa nu cadem in extreme. Sa analizam la rece ce este bun si ce este rau la un om si apoi sa vedem daca poate fi iertat. Aceste drepturi apartin alegatorilor", se arata in declaratie. El mai sustine ca este dispus sa isi asume rolul de avocat al colegei sale, Mona Musca, cu riscul de a fi el insusi atacat. "O apar totusi pentru ce a facut in ultimii 16 ani in politica romaneasca, pentru legile bune pe care le-a creat, pentru mesajele clare si corecte pe care le-a transmis si pentru rezultatele concrete si succesele pe care le-a obtinut", mai spune Nicolae Vlad Popa. Organizatia PNL Bucuresti a votat, miercuri, in unanimitate, propunerea conducerii centrale a partidului de excludere a Monei Musca, liberalii din Capitala cerandu-i sa demisioneze si din Parlament. (NewsIn)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.