Actionarii companiei Automatica au aprobat majorarea capitalului social cu suma de 2,5 milioane de lei, de la 1,748 milioane la 4,248 milioane de lei, prin emiterea de 25 de milioane de actiuni noi oferite spre subscriere detinatorilor de drepturi de
Actionarii companiei Automatica au aprobat majorarea capitalului social cu suma de 2,5 milioane de lei, de la 1,748 milioane la 4,248 milioane de lei, prin emiterea de 25 de milioane de actiuni noi oferite spre subscriere detinatorilor de drepturi de preferinta apartinand actionarilor existenti la data de inregistrare, transmite un comunicat remis Rasdaq.
Numarul drepturilor de preferinta este egal cu numarul de actiuni inregistrat in Registrul actionarilor, iar pentru un drept de preferinta se achizitioneaza 1,43 actiuni.
Perioada de subscriere a actiunilor nou emise este 28 august - 29 septembrie 2006.
De asemenea, actionarii au aprobat data de 25 august 2006 ca data de inregistrare a actionarilor ce urmeaza sa beneficieze de dreptul de preferinta la subscrierea noilor actiuni emise.
Actionarul majoritar al societatii este Euroform Milenium care detine 64,44% din capitalul social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.