Conducerea Fabricii de Tigarete din Sfantu Gheorghe a disponibilizat 150 de angajati, cu acordul acestora, potrivit Mediafax. Numarul celor disponibilizati reprezinta jumatate din numarul total al angajatilor. Directorul Agentiei Judetene pentru Ocup
Conducerea Fabricii de Tigarete din Sfantu Gheorghe a disponibilizat 150 de angajati, cu acordul acestora, potrivit Mediafax. Numarul celor disponibilizati reprezinta jumatate din numarul total al angajatilor. Directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Covasna, Kelemen Tibor, a declarat, ieri, ca cele aproximativ 150 de persoane au primit, in aceste zile, decizia de disponibilizare. In conditiile in care una dintre clauzele privatizarii si preluarii fabricii de catre actualul proprietar, Galaxy Tabaco, prevede ca acesta nu va face disponibilizari, solutia a fost ca oamenii sa decida singuri asupra plecarii din fabrica. Cele aproximativ 150 de persoane s-au inscris de bunavoie pe lista de desfacere a contractului de munca. Potrivit lui Kelemen, oamenii vor beneficia de 12 salarii compensatorii, respectiv doua salarii minime pe economie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.