Serviciul de telefonie fixa RDS.Tel lansat in aprilie 2004, a depasit, la finele lunii iulie, 550.000 de abonati, a anuntat miercuri compania RCS&RDS. Comparativ cu luna aprilie 2006, numarul abonatilor a crescut cu 22%. RDS.Tel este furnizat odata c
Serviciul de telefonie fixa RDS.Tel lansat in aprilie 2004, a depasit, la finele lunii iulie, 550.000 de abonati, a anuntat miercuri compania RCS&RDS. Comparativ cu luna aprilie 2006, numarul abonatilor a crescut cu 22%. RDS.Tel este furnizat odata cu achizitionarea unuia dintre pachetele de servicii de CATV sau Internet de la RCS&RDS. In cazul abonamentelor individuale, tariful porneste de la trei euro/luna.
Compania RDS&RCS este unul dintre principalii operatori pe piata televiziunii prin cablu (CATV), fiind infiintata in luna aprilie 2005 dupa ce actionarii Romania Cable Systems (RCS) si Romania Data Systems (RDS) au aprobat fuziunea celor doua societati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.