90% dintre romani se informeaza de la televizor, in timp ce doar 4 % folosesc radioul ca sursa de informatii si tot 4%, presa scrisa, se arata intr-un studiu CURS la solicitatea CNA. "Avem un public de televiziune care a renuntat la memoria lui si se
90% dintre romani se informeaza de la televizor, in timp ce doar 4 % folosesc radioul ca sursa de informatii si tot 4%, presa scrisa, se arata intr-un studiu CURS la solicitatea CNA. "Avem un public de televiziune care a renuntat la memoria lui si se foloseste de memoria sticlei", a comentat presedintele CNA, Ralu Filip. Stirile Pro TV sunt in topul preferintelor cu 31 de procente, urmeaza Observatorul Antenei 1, cu 29%, Jurnalul TVR, cu 14% si emisiunile informative de la Realitatea TV cu 10%. Sondajului a fost realizat in perioada 1 - 8 august, pe un esantion format din 1.099 de adulti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.