Actiunile societatii SIF Banat-Crisana au fost suspendate de la tranzactionare, in sedinta de ieri, conform articolului 25 din regulamentul Bursei de Valori nr. 4, deoarece societatea a afisat rezultatele financiare pe semestrul I inainte de a le fi
Actiunile societatii SIF Banat-Crisana au fost suspendate de la tranzactionare, in sedinta de ieri, conform articolului 25 din regulamentul Bursei de Valori nr. 4, deoarece societatea a afisat rezultatele financiare pe semestrul I inainte de a le fi raportat Bursei. "Regulamentele Bursei prevad ca societatile listate sa raporteze rezultatele financiare la Bursa mai intai, pentru a fi distribuite in mod egal brokerilor si investitorilor", a declarat directorul general al BVB, Stere Farmache, citat de NewsIn. Un comunicat al societatii, transmis BVB, precizeaza ca "dintr-o eroare tehnica, raportul semestrial a fost postat, pe pagina de Internet, cu o zi avans, fata de data publicata. Actiunile vor fi reluate la tranzactionare in sedinta de azi.
SIF Banat-Crisana a incheiat primul semestru cu un profit de 76 milioane lei, in crestere cu 52,5% comparativ cu aceeasi perioada din 2005. De asemenea, conform rezultatelor financiare, societatea de investitii financiare raporteaza venituri totale de 96,1 milioane lei, si un nivel al activelor de 433 milioane lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.