Cristina este protagonista celui mai nou film marca Ioan Carmazan. "Margo" reprezinta, de altfel si debutul pe marile ecrane al actritei, care este cunoscuta publicului din productii de televiziune precum "Dadaca", "Acasa in bucatarie", "Bune si nebu
Cristina este protagonista celui mai nou film marca Ioan Carmazan. "Margo" reprezinta, de altfel si debutul pe marile ecrane al actritei, care este cunoscuta publicului din productii de televiziune precum "Dadaca", "Acasa in bucatarie", "Bune si nebune". Consacrarea i-au adus-o insa serialele de televiziune "Numai iubirea" si "Pacatele Evei".
Lungmetrajul "Margo" a fost o surpriza si pentru actrita. S-a prezentat la proba pentru rolul principal alaturi de toate colegele ei din distributie, Paula Chirila, Gina Pistol, Anca Sigartau, Delia Nartea, insa cea care a reusit sa-i atraga atentia regizorului a fost chiar ea. Surpriza a fost cu atat mai mare, cu cat Carmazan nu i-a comunicat alegerea, ci a sunat-o chiar atunci cand trebuia sa semneze contractul, iar ei i s-a parut o gluma.
"Mi-am dorit acest rol foarte tare. Cand am dat probele impreuna cu celelalte fete nu am stiut cine ce rol are. Aici, domnul Carmazan a avut inspiratia si a ales personajul potrivit pentru fiecare, a cautat personalitatea lui Margo intr-una dintre noi si a vazut-o in mine. Asta m-a bucurat foarte mult, pentru ca este rolul meu de debut in cinematografie", declara Cristina. "Margo" spune povestea emotionanta a unei tinere, careia destinul i-a rezervat un drum pavat cu suferinta si remuscari. Fortata de tatal vitreg sa se prostitueze, Margo (Cristina Cioran) isi gaseste alinarea in prietenele ei, studente la actorie si in jurnalul pe care-l tine cu ajutorul unei camere de filmat.
Din 1 septembrie, odata cu lansarea in cinematografe a peliculei "Margo", Cristina Cioran isi face debutul pe marile ecrane alaturi de o distributie spectaculoasa, formata atat din tineri actori - Paula Chirila, Marius Florea Vizante, Gina Pistol - cat si din nume consacrate ale cinematografiei romanesti, Vladimir Gaitan, Maia Morgenstern, Anca Sigartau.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.