Bursa Romana de Marfuri si punctele de lucru din teritoriu au inregistrat, saptamana trecuta, 42 proceduri de achizitii care au totalizat o valoare de 5,1 milioane dolari, la care imbunatatirea totala a preturilor s-a cifrat la aproape 500.000 dolari
Bursa Romana de Marfuri si punctele de lucru din teritoriu au inregistrat, saptamana trecuta, 42 proceduri de achizitii care au totalizat o valoare de 5,1 milioane dolari, la care imbunatatirea totala a preturilor s-a cifrat la aproape 500.000 dolari, conform unui comunicat al BRM. In ringul BRM, s-au defasurat 16 proceduri de achizitii in valoare de 3,3 milioane dolari.
Compania Nuclearelectrica a realizat cea mai mare valoare de tranzactionare, de 1,1 milioane de dolari, in cadrul a doua licitatii pentru achizitionarea de centrale telefonice si servicii de reabilitare si modernizare sisteme de detectie si stins incendii. Imbunatatirea pretului de pornire a fost cu 23%, in cadrul licitatiilor ordonate de companie, realizand o economie de 170.000 dolari. Nuclearelectrica este urmata de CFR Marfa, cu o valoare a tranzactiilor de peste 420.000 dolari.
Printre valorile importante se mai numara Imprimeria Nationala cu peste 300.000 dolari si CFR Irlu care a realizat o valoare totala a tranzactiilor de 140.000 dolari, mai transmite comunicatul BRM. In cadrul terminalelor BRM au fost organizate 26 proceduri de achizitii, cu o valoare de tranzactionare de 1,8 milioane dolari.
In topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, se situeaza pe primul loc Terminalul Cluj-Napoca cu o valoare contractuala de 600.000 dolari, urmat de Brasov cu 450.000 dolari si Prahova cu 400.000 dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.