Compania THR Marea Neagra isi majoreaza capitalul social la suma de 19,311 milioane de lei, de la nivelul de 19,265 milioane lei, conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti. Majorarea capitalului se va face prin emisiunea unui numar d
Compania THR Marea Neagra isi majoreaza capitalul social la suma de 19,311 milioane de lei, de la nivelul de 19,265 milioane lei, conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti. Majorarea capitalului se va face prin emisiunea unui numar de 461.100 actiuni in valore nominala de 0,1 lei pe actiune.
De asemenea, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor din 11 august, a fost aprobata si fuziunea prin absorbtie cu societatea Prodprest. Data de inregistrare a actionarilor asupra carora se rasfrang hotararile AGEA a fost stabilita la 28 august 2006.
Compania a inregistrat anul trecut un profit de 3,326 milioane lei. In primul trimestru al anului, THR Marea Neagra a inregistrat o pierdere de 2,813 milioane lei, si estimeaza ca pentru acest an, sa obtina un profit de 3,36 milioane lei. Actiunile companiei sunt tranzactionate la categoria a doua a BVB din data de 16 august 2002.
Compania Prodprest activeaza tot in domeniul hotelier si are ca obiect de activitate spalarea lenjeriei pentru hoteluri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.