SC Silcotub SA a inregistrat in primul semestru al anului 2006 un profit net de 11 milioane dolari, in crestere cu 133% comparativ cu perioada similara a lui 2005, informeaza un comunicat al companiei Silcotub, remis Rompres. Cifra de afaceri consemn
SC Silcotub SA a inregistrat in primul semestru al anului 2006 un profit net de 11 milioane dolari, in crestere cu 133% comparativ cu perioada similara a lui 2005, informeaza un comunicat al companiei Silcotub, remis Rompres. Cifra de afaceri consemnata de companie in primul semestru al anului curent este de 113,9 milioane dolari, in crestere cu 20%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand afacerile companiei au fost de 94,8 milioane de dolari. Costurile de productie au crescut cu 12,2 milioane dolari in intervalul ianuarie-iunie, in special datorita cresterii costurilor de materii prime, care reprezinta 60% din totalul cheltuielilor operationale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.